No image

Weet je wie mij tweete?

Weet je wie gereageerd heeft op mijn column ‘Pink Floyd en ik’?

David Gilmour.

Dé David Gilmour van Pink Floyd zelf? Ja! Je snapt niet hoe het precies zit maar ik kreeg een mail:  David Gilmour vindt je tweet leuk.

Hij is trouwens niet de enige. Wil Joosten vindt mijn tweet ook leuk. Wil is blijkbaar Account Manager Regiodirectie NS / woont in Eindhoven / Limburger. Kijk, ik ken Wil ook niet maar zijn tweet kan ik snappen.

Maar hoe zou dat werken met David Gilmour? Zit daar een persoon achter? Of heeft hij in een land met lage lonen een server die automatisch reageert op alle internet publicaties waar zijn naam in voorkomt? Of zitten 14 Londonse stagiaires 24/7 achter beeldschermen?

Ik ga die vraag voorleggen aan David zelf. Zodra ik meer weet hoort u van mij.

 

(Hieronder wilde ik de tweet kopiëren maar er kwamen alleen rare codes.)

 

David Gilmour

vindt je Tweet leuk.

*********** end fav ************ *********** button ************

Tap, click, press, push the button

[if gte mso 11]>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<![endif] Weergeven [if gte mso 11]>&nbsp; &nbsp; &nbsp;<![endif]

 

=

 

Gé Reinders @GeReinders1

 

Pink Floyd en ik gereinders.nl/pink-floyd-en-…

[if !mso]><!


 

 

0 Comments

Leave a comment

>