Jouw foto in de nieuwe videoclip?

Wij zijn op zoek naar jullie foto’s! Lees hieronder verder voor meer informatie.

Fijn dat je erover denkt om een foto te uploaden voor mijn clip. Laat ik je eerst kort wat vertellen over het lied ‘Volg dien hert’, Het gaat over hoe ik, zeer tegen de zin van mijn moeder in, toch muzikant ben geworden. Toen volgde ik mijn hart en het is gelukt om mijn droom waar te maken. Ik hoop dat iedereen dat kan doen. Hoe moeilijk dat soms ook is!

Heb jij je hart gevolgd en je droom waargemaakt? Ben jij, bij voorbeeld, de liefde van je leven achternagegaan? Of heb jij je droomhuis gekocht? Ben je toch je eigen zaak begonnen of heb je je ambitie gevolgd?
Als je een foto hebt van zo’n succesvol ‘Volg dien hert-moment’, dan kun jij die hieronder vóór 1 april 2016 uploaden. De regisseur gaat dan kijken of die past in de clip.*

Iedereen die een foto upload krijgt een een kortingscoupon van 20% gemaild, die je direct kunt gebruiken bij aankoop van de nieuwe dubbel-CD in de webwinkel.

Let op: de kortingsbon is geldig tot en met 6 april 2016.

Alvast bedankt!

ge reinders handtekening kleiner

* Wij zullen zeer zorgvuldig met je foto omgaan en hem nergens anders gebruiken dan in deze videoclip en ook niet delen met derde partijen.

De foto’s zijn geselecteerd en de videoclip is bijna af!